Languages

On Track to 2030? Delivering on the Sustainable Development Goals in the EU

Date: 
Tuesday, June 18, 2024 - 09:00

Conferentie georganiseerd door FIDO, Europese Commissie,  Belgisch voorzitterschap Raad van de Europese Unie & Eurostat


Waar en wanneer: Dinsdag 18 juni  | Koninklijke Bibliotheek van België in Brussel

Europees commissaris voor Economie Paolo Gentiloni en de Belgische Federale Minister voor Klimaat, Milieu, Duurzame Ontwikkeling en Green Deal Zakia Khattabi organiseren samen een conferentie op hoog niveau met als thema 'On Track to 2030? Delivering on the Sustainable Development Goals in the EU'. De conferentie vindt plaats op 18 juni 2024 in de Koninklijke Belgische Bibliotheek in Brussel. Hare Majesteit Koningin Mathilde zal de openingstoespraak verzorgen.

Het evenement evalueert de progressie met betrekking tot het bereiken van de SDGs tijdens het huidige EU-mandaat en het Belgische voorzitterschap van de Raad van de EU, en identificeert noodzakelijke toekomstige stappen. Hooggeplaatste vertegenwoordigers, academici en maatschappelijke organisaties zullen aanwezig zijn. 

Livestream

Kon u er niet bij zijn of wilt u de presentaties herbekijken? U kan de conferentie  via onderstaande livestream herbekijken.

Praktische informatie

De conferentie omvat een openingssessie, paneldiscussies, een netwerk-lunch en een afsluitende receptie. De voertaal is Engels.

Het volledige programma kan u hier raadplegen.

Inschrijving

De inschrijvingen zijn gesloten.


Meer informatie

Presentatie - On Track to 2030? Delivering on the Sustainable Development Goals in the EU
https://belgian-presidency.consilium.europa.eu/nl/evenementen/op-koers-n...