Languages

Neem deel aan het Belgisch leernetwerk voor duurzame aankoop van ICT

Het Federaal Instituut voor Duurzame Ontwikkeling (FIDO) organiseert  een workshopreeks over de impact van IT-productie op mens en milieu: het Belgisch leernetwerk voor duurzame aankoop van ICT. De inschrijvingen zijn al volzet. Wie zich nu nog inschrijft, komt terecht op de wachtlijst.

Met dit initiatief wil het FIDO publieke aankopers meer duurzame (circulaire, milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde) ICT laten aankopen/leasen door onderling kennis te delen en goede praktijken naar voor te schuiven m.b.t. smartphones, PC’s en laptops.

Het Belgisch leernetwerk voor duurzame aankoop van ICT

  • Doelgroep : Belgische aankopers en overheidsexperten werkzaam binnen een organisatie die onderhevig is aan de wetgeving op de overheidsopdrachten.
  • Prijs: De deelname aan dit netwerk is kosteloos.

Info en inschrijven

  • Data : van  9u tot 12u30 op vrijdag 26 maart, van 9u tot 12u30 en  van 13u tot 15u op donderdag 29 april, van 9u tot 12:30 op donderdag 21 oktober, van 9u30 tot 12:30 op donderdag 18 november
  • Locatie :  De 3 eerste sessies gaan online door, de terugkomsessie gaat door (indien mogelijk) in Brussel.
  • Taal: De sessies zullen voorzien zijn van simultane vertaling (NL-FR/FR-NL).
  • Registratie: Inschrijven kan via deze link. Opgelet, de inschrijvingen zijn volzet. Wie zich nu nog inschrijft, komt terecht op de wachtlijst. Na uw registratie, houden we u op de hoogte over de verdere praktische uitwerking van dit leernetwerk.

Bij verder vragen, kan u contact opnemen met: Kim Claes, kim.claes@catapa.be

Dit leernetwerk is een initiatief van het Federaal Instituut voor Duurzame Ontwikkeling (FIDO), met de ondersteuning van de Waalse overheid en Vlaamse overheid.