Languages

Awards voor Beste Belgische Duurzaamheidsverslagen: stel u kandidaat!

Bent u verantwoordelijk voor duurzame ontwikkeling in uw bedrijf, bent u verantwoordelijk voor CSR (Corporate Social Responsibility) of wilt u gewoon de inspanningen van uw organisatie op het gebied van duurzame ontwikkeling in de kijker zetten? Schrijf uw organisatie dan in en probeer een prijs te winnen voor de beste Belgische verslagen over duurzame ontwikkeling!

Beloning voor organisaties die zich onderscheiden van de massa

Om de inspanningen van bedrijven op dit gebied te ondersteunen, wil het Belgisch Instituut der Bedrijfsrevisoren al meer dan 20 jaar organisaties in België of die in België actief zijn en die hun deskundigheid en innovatie op het gebied van verslaggeving over duurzame ontwikkeling aantonen, belonen.

Elk jaar wordt een wedstrijd georganiseerd met de steun van het Federaal Instituut voor Duurzame Ontwikkeling om uitmuntende organisaties in verschillende categorieën te belonen en in de kijker te zetten. 

Omdat een van de doelstellingen van de wedstrijd het bevorderen van de uitwisseling van goede praktijken is, kunnen alle deelnemers aan het einde van de wedstrijd feedback krijgen van de juryleden.

Hoe kunt u deelnemen?

Deel uw verslag om uw initiatieven en vooruitgang te belichten, uw ambities voor de planeet van morgen, uw visie op een ethisch en verantwoordelijk bedrijf, maar vertel ons ook over de uitdagingen waar u voor staat en hoe u deze aanpakt.

Deze wedstrijd staat open voor alle duurzaamheidsverslagen, of dit nu je eerste poging is of je al veel ervaring hebt op dit gebied.

Je kunt alle inzendingseisen en beoordelingscriteria vinden door hier te klikken.

Data om te onthouden

Grote organisaties kunnen zich inschrijven tot vrijdag 30 juni, terwijl andere organisaties en KMO's tot 20 juli de tijd hebben.

Vergeet niet de datum van de prijsuitreiking in je agenda te zetten: die vindt plaats op dinsdag 28 november 2023!

Wacht dus niet en registreer je organisatie vandaag nog!


Meer info

Awards for best Belgian Sustainability Reports

ESG & CSRD - Duurzaamheidsrapportering binnenkort verplicht voor steeds meer bedrijven